Gevaarlijke sporten

Ben je eenmaal aan het backpacken dan ben je al bezig met de reis van je leven en je bent gek als je het er niet van neemt want van een beetje adrenaline is nog nooit iemand slechter geworden.  dus een skydive in Nieuw Zeeland, een Bungyjump in Australië en een duiktrip in Thailand. Alles kan, maar aan dat alles hangen ook extra risico’s die de meeste reisverzekeraars niet in een basisdekking hebben opgenomen. Voor deze risico sporten zoals ze worden genoemd moet je dus een aanvullende verzekering nemen.

Neem geen onnodige risico’s

Let wel op de aanvullende reisverzekering is geen vrijbrief om gek te doen, is het risico wat je oploopt aantoonbaar je eigen schuld dan kan de verzekeringsmaatschappij alsnog besluiten om niet uit te keren. Dus volg altijd de instructies op en onderneem geen gevaarlijke activiteiten zonder toezicht.

Bekijk de verzekeringsvoorwaarden goed

Tasman verzekeringen is een specialist op het gebied van backpacker-reisverzekeringen. in de verzekeringspolis van Tasman zijn gevaarlijke sporten standaard al meeverzekerd.  hiervoor wordt bij Talisman geen extra vergoeding in rekening gebracht.